Fotoreportage

11 février 2017

Op zaterdag 4 februari hielden we onze nieuwjaarsreceptie in hartje Brussel in de gebouwen van Mundo-B. Met een reisvoorstelling, een boekvoorstelling, echte Cubaanse muzikanten en sprekers, goei mojito en veel volk werd het een feestelijke aftrap van het 25ste ICS-jaar.

3 décembre 2016

Geslaagd avond in Mechelen met panelgesprek, hapjes, dansinitiatie en Fiesta. Een fotoverslag.

19 novembre 2016

Solidariteit met Cuba is bij uitstek internationaal werk en zeven ICS-ers brengen dat dit weekend (18-20/11) in de praktijk door hun actieve deelname aan de Solidariteitsconferentie voor Cuba in Stockholm.

22 septembre 2016

Ze reed nog paardje op de rug van Che Guevara en ging samen met hem rietsuiker plukken. Maar veel meer dan dat ze een “lieve papa” had, herinnert dochter Aleida Guevara (55) zich niet meer over de roemrijke vrijheidsstrijder.

20 septembre 2016

Dinsdagavond 20/09 , na de grote anti-TTIP-betoging,  opende – in aanwezigheid van Fidel Castro ’s belangrijkste fotograaf: Roberto Chile- Norma Goicochea zijn foto-expo (20-30/09) in het Brussels Presscenter, Froissartstraat 95. Niemand minder dan Aleida Guevara was er bij!

20 septembre 2016

 

Het  Che Presente WEEKEND werd een topper!

De tent die al voor de zevende keer op rij staat opgesteld was op het terrein van Manifiesta zat bijna altijd nokvol, de conferenties werden druk bijgewoond en de stand van ICS deed gouden zaken. Onze ledenwervers maakten ook meer dan 80 nieuwe leden. 

Dit alles was niet mogelijk geweest zonder de hulp van de meer dan 100 vrijwilligers. GRACIAS!

14 août 2016

Le peuple de Cuba a offert une émouvante fête au théâtre Karl Marx, de La Havane, grâce à la compagnie enfantine “La colmenita” au leader de la Révolution Cubaine Fidel Castro qui, pour l'occasion, était accompagné par le Président Raúl Castro et le Président du Venezuela Nicolás Maduro.

14 août 2016

De Cubanen boden Fidel zaterdag 13/8 een emotioneel feest aan in het Karl Marx Theater in Havana. Fidel had er zijn broer Raúl en de Venezolaanse president Nicolas Maduro aan zijn zijde.

13 août 2016

Zaterdag 13 augustus nodigde de Cubaanse ambassade in Sint-Gillis-Brussel ons uit om mee te klinken op de 90ste verjaardag van Fidel. 

25 juillet 2016

Traditiegetrouw installeerde ICS zijn tentje op de Gentse Feesten om de bezoekers even in Cubaanse sferen te brengen.

Syndiquer le contenu