Paascampagne voor Cuba: Viva Cuba eco=lógica

Sinds jaar en dag staat Pasen voor onze beweging in het teken van de Paascampagne voor Cuba. Tijdens deze lekkere campagne verkopen we  samen met G3W chocolade eitjes ten voordele van onze Cubaanse partner en het campagnewerk  in België. De campagne loopt van 6 maart tot 16 april 2017.

 

Groene Cubaanse partner

Onze partner Centro Felix Varela is dé organisatie in Cuba die aan 'greenmapping' doet. In Cuba hebben ze al lang ingezien dat ontwikkeling pas echt duurzaam is, als ze door de samenleving wordt gedragen. ‘Greenmapping’ helpt hen daarbij. Door deze methode vinden lokale overheden en bewoners elkaar in hun ambitie om een betere buurt en leefomgeving te creëren: buurtopbouwwerk met een 'ecologische invalshoek'.

Met de opbrengst van de paaseitjes steunen we samen met ICS de werking van onze partner én zetten we de Cubaanse aanpak rond duurzame ontwikkeling in België in de kijker.

Hier kom je alle te weten over onze Cubaanse partner en het project dat we ondersteunen. Bekijk zeker ook even ons filmpje over de duurzame revolutie in Cuba. Je kan bij ons ook terecht voor een uitgebreid aanbod van vormingen en omkadering van solidariteits- en studiereizen naar Cuba. Het volledige aanbod vind je op onze campagnepagina Viva Cuba Ecologica.

Ook jij kan aan de slag

Zeg nu zelf: wie lust er geen chocolade? Wil je zelf paaseitjes verkopen bij je familie, vrienden of collega's? Geef dan snel je bestelling door (zie verder onder praktische info).

Wil je graag een activiteit opzetten in het kader van de Paascampagne, dan bezorgen we je met plezier promomateriaal, een presentatie van de partner en goeie tips voor de organisatie van jouw activiteit.

Schrijf je in voor de lentebrunch op 12 maart

Om de Paascampagne goed in te zetten, organiseren we samen met G3W op zondag 12 maart een lentebrunch met veel... chocolade. Tijdens de brunch stellen we werk van onze partner voor en kom je meer te weten over de campagne Viva Cuba ecologica. Schijf jullie snel in>> Meer info.

Praktische info

  • Eén zakje paaseitjes (200 gr) met 5 holle chocolade-eieren kost €5.
  • De eitjes zijn fair trade en verkrijgbaar in fondant- en melkvariant.
  • Bestellen kan online of via e-mail: annemie@cubanismo.net
  • Doe je liever een gift ten voordele van de partner. Dan kan dit door een storting te doen op het rekeningnummer van G3W: BE15 0010 4517 8030 met vermelding van 'gift Cuba Pasen'. Giften vanaf 40 euro zijn fiscaal aftrekbaar.